Trakasserier på nätet är så fegt, vidrigt och larvigt. trakasserande Lärare väcker hemska minnen.

Hur kan människor hata och trakasera andra människor så pass mycket som vissa gör? Dom hatar och trakasserar andra människor under tiden som de lever och fortsätter att hata dom efter att dom har avlidit. 
 
 
 
Jag såg igår det senaste avsnittet utav programmet trolljägarna.
Jag blir lika chockad varje gång som jag ser detta program och fundersam hur människor kan göra så mot varandra.
Igår handlade det bland annat om en kvinna som var cancer sjuk och fick under tiden som hon levde ta emot väldigt mycket fula påhopp och angrepp på internet.
Men även efter att hon hade avlidit fick hon ta emot vidriga hemska meddelanden. 
 
I programmet togs det även upp om en kvinnlig bloggerska en kroppsaktivist som bloggar om sig själv och sin kropp mm.
Kvinnan som bloggar är lite kraftigt byggd. hon har ofta fått mottagit flera fula påhopp om hur äckligt fet och ful hon är mm.
Förrutom alla människor som skriver hatiska saker till och om henne och förnedrar henne med extremt fula och vidriga meddelanden, så var det något som hon, Trolljägarna och säkert många med mig hakade fast sig på. Var en lärarinna som skrev ett fult och vidrigt trakaserande meddelande/kommentar till henne om hur äcklig hon är i bikini med sån övervikt.
Det är så vidrigt fult extremt fel och fegt av denna lärare att göra på detta sätt. 
Och att sedan inte kunna ta det och kommentera det ordentligt när hon konfronteras av trolljägarna är lika illa det.
 

 
Samtidigt som jag blir arg och besviken på hur en lärare kan uttala sig så och göra på det sättet, så väcker det samtidigt jobbiga minnen hos mig, detta med trakasserande lärare.
Hade jag haft en annan fröken då jag gick i ettan på lågstadiet (Åk 1-3 ) eller om hon inte gjort som hon gjorde så kanske inte mobbningen mot mig funnits.
Det var nämligen hon som startade mobbningen.
Hon sa rent ut i klassen hur dum och korkad jag var. Hon sa under hela årskurs ett hur dålig jag var, att jag inte klarade olika saker i skolan mm.
Det resulterade i att klasskamraterna började reta mig och även dom började tala om hur dålig dum och ful jag var. 
Det spred sig sedan över resten av skolans elever. Så ganska snart så var jag hela skolans största hackkyckling.
Denna mobbning spred sig även till en intill liggande högstadieskola några hundra meter ifrån. Det var den skolan som vi flyttades till sedan efter vi avslutade årskurs 6.Så när jag kom dit i sjuan så fanns mobbningen är på hela skolan.
Samt så spred sig mobbningen även i området där jag bodde och gick i skolan.
I en liten förort utanför Stockholm.
 
När en lärare beter sig så på detta sätt som till hon som jag nämnde ovan och som min fröken gjorde redan i årskurs ett. eller på andra liknande sätt. Så är det som att fröken, läraren, magistern etc ger klartecken till att börja trakassera den eleven, att det är okej att trakassera den eleven.
 
Lärare och skolpersonal ska och får inte säga något kränkande alls till elever eller andra!
Jag hoppas att denna lärare som gjorde detta mot denna kvinna, fått en varning av sin arbetsgivare för det hon gjorde.
Min fröken som trakasserade mig fick sparken i årskurs 2. Tack vare min mammas envisa kamp mot läraren och mot skolan mm.
 
- Vill människor skada andra människor så pass mycket så att de människor som de behandlar illa, hamnar i en livslång psykisk ohälsa och i en del fall gå så långt att den som de trakasserar mm till slut begår självmord?
- Förstår folk att det kan resultera i att de kan bli anmälda och fällda för brottsliga handlingar, när de trakasserar andra människor med att skriva kränkande, trakasserande och andra fula meddelanden och kommentarer?
 
 
Det är enormt fegt att sitta bakom en skärn och göra sig stor och ful.
Möt istället upp öga mot öga och säg samma sak!
Men det är inte många som vågar. Knappt någon av alla som skickar dessa kommentarer och meddelanden mm, kan göra det öppet. Inte heller bli konfronterade pga sina fula handlingar.
 
Sluta vara en motmänniska!
Bli istället en medmänniska!
trakasserier, påhopp, kränkanden etc etc lönar sig aldrig.
 
Vad vinner ni alla som håller på med dessa fega handlingar som ni gör?
Ni ser ju inte "offret" ni skriver till hur de reagerar eller mår när era "offer" läser era meddelanden eller kommentarer.
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: fegt, fjällenskolan, forum, internet, kroppsaktivist, kränkningar, livet, lärare, meddelanden, mobbning, nättroll, sandviksskolan, skola, trakasserier, trolljägarna
Visa fler inlägg