Allas leksak kraschar i ett ändlöst hål eller flyger vidare till en ny värld

i en rutten värld snurrar en välanvänd och trasig leksak 
 
 
Leksaken kastas runt och används,på många olika sätt i början av barn,sedan av skrattande hånande hårt lekande vuxna.
Leksakens hörn är och har blivit taggiga och trubbiga efter alla landningar i världsens olika hårda ytor.
Den tas upp av lekfulla vuxna män och kvinnor, som hittar den liggandes i en grop eller i en pöl av vatten bestående av tårar utpressat långt in ifrån leksakens inre.
Leksaken blir glad då den tas upp från förruttnelsen som gnagde på den där den låg på världens ruttnande yta.
Den tas om hand, den lagas, putsas och snyggas till, den blir varm, torr och den gläds av de lyckliga, varma orden som den får höra av den lekfulla personen som tagit upp och och som just då håller i leksaken.
Leksaken vet att det bara är tillfälligt.
Snart ska den bli iväg sparkad eller iväg kastad igen.
Men den lyssnar och tar till sig de fina, lyckliga orden från den falskt förhoppningsfulla personen som håller leksaken i sin varma vaggande famn.
Den lyssnar då andra vill att den ska lyssna på och glädjas av den lekfulla personen som i den stunden ska ta hand om leksaken.
Just nu bollas leksaken väldigt högt över världen, den bollas och snurrar våldsamt i luften.
Det är en stor och stark gubbe som just nu står vid kanten av ett hål och håller leksaken med utsträckta armar över hålet och bollar med leksaken.
Nedanför finns ett djupt djupt svart bottenlöst hål, ett hål som om leksaken störtar ner i kommer att fyllas med allt vatten och vätska som finns i leksakens alla beståndsdelar.
Störtar den inte så kommer hållet snabbt försvinna och leksaken kommer istället fortsätta flyga högt ovanför världens ruttnande värld och flyga till en ny värld bestående av evig lycka och kärle.
En värld där leksaken kommer att lagas och bli totalt hel och aldrig mer bli iväg kastad utan kommer vara med och leka tillsammans med andra lyckliga leksaker och med lekfulla människor som verkligen vill leka varmt och ömt med leksaken och bädda in den i den världens skönaste bädd av dun.
Leksaken är allas leksak men denna gång vill leksaken inte landa och bli en annans falskt lekande leksak
Landar leksaken nu så vet leksaken att den kommer gå sönder i många bitar.
Bitar som kanske aldrig kommer att kunna lagas ihop.
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: allasleksak, förtvivlan, glädje, hopp, ledsen, leksak, leksakmedtvillingsoul, livet, lycka, lycklig, normkritiskhurs, svarthål, tomhet, trehörnafolkhögskola