Saknar dig Rikard Wolf!

Vla i frid!
Rikard Wolff
 
Du är sknad och älskad av många.
Jag och alla andra kommer älska dig i evighet!
 
Tack för all kärlek och kraft du gav mig och alla andra!
 
 
 
 
Den blå bilden är inte en bra bild av denna härliga kärleksfulla man, som han var.
Men ville få med att han alltid sjöng med och för kärleken.
 
Dett är kanske inte heller den bästa texten att ta upp då det är en översättning från en engelsk text.
Men då han, Rikard Wolff gör denna så bra och framfö allt....
Så var det denna jag tänkte på så fort jag fick höra om hans död.
 
Jag glömmer dig aldrig Rikar Wolff
 
Himlen har fått en kärleks ängel.
 
 
Kära elev i avgångsklassen -94 

-Använd solkräm! Fick jag bara ge dig ett ord på vägen skulle det vara solkräm. De långsiktiga vinsterna med solkräm har påvisats av forskare, medan resten av mina råd inte står på stadigare grund än mina egna, snåriga erfarenheter. Jag ska ge dig mina råd nu.

Njut av styrkan och skönheten av att vara ung, nej förresten, du kommer ändå inte att förstå ungdomens styrka och skönhet förrän den avtar men tro mig, om 20 år kommer du att titta tillbaka på bilder av dig själv och minnas på ett sätt du inte kan föreställa dig idag alla möjligheter som låg framför dig. Och hur fantastisk du egentligen såg ut. Du är inte lika tjock som du tror.

Oroa dig inte för framtiden, eller, oroa dig. Men kom ihåg att oro är ungefär lika effektivt som att lösa en matematisk ekvation genom att tugga tuggummi. De verkliga bekymren i livet kommer troligen att vara sådana du inte ens brytt din oroliga hjärna med. Sådana som slår ner som en blixt klockan 4 en seg tisdag. Gör en sak varje dag som skrämmer dig. Sjung. Var inte vårdslös med andra människors känslor, tolerera inte nån som är vårdslös med dina. Använd tandtråd. Slösa inte tid på avundsjuka. Ibland ligger du före, ibland efter.

Loppet är långt, egentligen tävlar du bara med dig själv. Kom ihåg komplimanger du får, glöm förolämpningar. Om du lyckas, så tala om för mig hur du bar dig åt! Behåll gamla kärleksbrev, släng bort gamla kontobesked. Stretcha. 

Känn ingen skuld om du inte vet vad du vill göra med ditt liv. De intressantaste människor jag känner visste inte när de var 22 vad de ville göra resten av livet. Några av de intressantaste 40-åringar jag känner vet det fortfarande inte.

Få i dig mycket kallt. Var snäll mot dina knän, du kommer att sakna dem när de är sönder. 

Kanske blir du gift, kanske inte. Kanske får du barn, kanske inte. Kanske skiljer du dig när du är 40, kanske dansar du Funky-chicken när du fyller 95. Vad du än gör, håll inte på och beröm dig själv för mycket. Men var inte heller för kritisk. Hälften av dina val är tillfälligheter. Alla andras också.

Njut av din kropp. Använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den eller vad andra tycker om den, den är det mest fantastiska du nånsin kommer att äga. Dansa. Även om du bara kan göra det i vardagsrummet. Läs instruktionerna, även om du inte följer dem. Läs inga skönhetstidningar, de kommer bara att få dig att känna dig ful.

Lär känna dina föräldrar, du vet aldrig när de är borta för alltid. Var snäll mot dina syskon, de är den bästa länken till ditt förflutna och troligen dem du kan lita på mest i framtiden. Lär dig att vänner kommer och går. Men kom ihåg att hålla fast vid de bästa. Arbeta hårt och minska avstånden, både geografiskt och i huvudet för ju äldre du blir desto mer behöver du dem som kände dig när du var ung.

Bo nångång i en storstad, men flytta innan du blir hård. Bo nångång vid havet, men flytta innan du blir för mjuk. Res. Acceptera vissa ofrånkomliga sanningar: priser kommer att gå upp, politiker kommer att luras. Även du kommer att bli gammal och då kommer du att drömma om att när du var ung var priserna rimliga, politikerna var storsinta och barn respekterade de äldre. Respektera de äldre. Räkna inte med att nån annan ska försörja dig. Kanske kommer du att ha sparpengar. Kanske kommer du att gifta dig rikt. Men du vet aldrig när det ena eller det andra tar slut. Greja inte för mycket med ditt hår för då kommer du att se ut som 65 när du är 40.

Var noga vems råd du följer, men ha tålamod med dem som ger dem. Goda råd är ett slags nostalgi. Att dela ut dem är som att gräva fram det gamla ur sophinken, torka av det. Måla över de dåliga sidorna och återanvända det för mera än det är värt.
 
Men tro mig vad det gäller solkrämen.
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: artist, författare, konstnär, kärlek, rikardwolff, saknad, solkräm